Hjälp oss svara på enkät inför SM2019

Hej alla fantastiska Pole intresserade! 

Oj oj oj, sicket världsmästerskap vi har fått bevittna! Vi hoppas att ni har kunnat följa våra svenska representanter trots den härliga värmen här hemma. Vi i förbundet är oerhört stolta över alla som har varit delaktiga i årets världsmästerskap, både de duktiga tävlande samt de svenska domarna. Stor eloge vill vi rikta bland annat till Slava Ruza, som i år tog VM-guld i Polesport Senior Men, och Anna Valfsson, som tillsammans med Slava tog silver i Artistisk Pole Dubbel. Missade du att kolla in livestreamen har vi lagt upp allas nummer på hemsidan under media-fliken.

Nu hoppas vi att ni har blivit inspirerade och börjar bli sugna på SM 2019 för vi har glada nyheter! Tack vare några eldsjälar, som ställde upp när vi i styrelsen behövde hjälp som mest, ser det ut som att vi just nu kan anordna SM under 2019! Det har tillkommit fler ledamöter till styrelsen och så har vi lyckats få ihop en tävlingskommitté. Tävlingskommittén kommer hjälpa styrelsen och förbundet att driva detta projekt framåt och som delaktig i tävlingskommittén är man endast en del av de praktiska förberedelser inför mästerskapet, vilket innebär att man kan vara med och tävla i SM ändå. 
Inför kommande mästerskapet behöver vi dock er hjälp ytterligare, som deltagare och åskådare. Gör din röst hörd och fyll i denna enkät som kommer att hjälpa oss att kunna planera det bästa svenska mästerskapet hittills.

Kom till enkäten HÄR!