Pressmeddelande 18.03.2020 kl.12:00

Under gårdagens styrelsemöte beslutade förbundsstyrelsen att flytta Pole SM 2020 pga corona viruset (COVID-19).

Tävlingen kommer därför flyttas till juni och exakta datum kommer inom kort (de som köpt biljetter kommer bli kontaktade under kommande veckorna).

Vi som förbund kan i dagsläget inte garantera deltagarnas och deras närståendes hälsa därför har vi tagit detta beslut efter rekommendationer som Svenska myndigheter gått ut med senaste veckan.

Styrelsen har ett stort jobb framför sig och kommer därför inte ha möjlighet att svara på alla enskilda frågor som ställs i våra olika kanaler. Därför har vi startat en Q&A på www.svenskpole.se för att samla frågor på ett och samma ställe. Sidan kommer kontinuerligt uppdateras med de frågor som kommer in via info@svenskpole.se (frågor som skickas till tavling@polesm.se kommer inte hanteras) 

Du som är atlet, sponsor, samarbetspartner osv. kommer att kontaktas med mer information så snart vi kan. 

Vi hoppas att ni förstår att styrelsen jobbar helt ideellt utanför ordinarie arbeten och därför ber vi er vänligen att ni inte kontakta oss via privata kanaler.

Vi har beslutat att hålla årsmötet online via skype den 29 mars kl.11.30. Under årsmötet kommer det även finnas möjlighet att ställa frågor om SM. Anmälan och mer information till årsmötet hittar du HÄR!

Tack för er förståelse och tålamod i en tid som denna. Ta hand om er.

Med vänliga hälsningar
Styrelsen