jag som atlet har betalat in medlemsavgift och tävlingsavgift. Vad händer med de nu när tävlingen är inställd?

  1. Du kan välja att frysa din tävlingsavgift och använda den till nästa års SM. (det kommer finnas ett val i ansökningsprocessen till SM 2021 där man bockar för att man redan har betalat in sina avgifter för SM 2020 som man vill använda de i 2021s tävling) 
  2. Du väljer att inte frysa tävlingsavgiften och då betalas den tillbaka. (mer exakt instruktioner kommer mailas ut till samtliga atleter) 
  3. Du som hoppat av pga skada/sjukdom kan också få din tävlingsavgift tillbaka. Antingen kan du frysa tävlingsavgiftern för SM 2021 eller så kan du få din tävlingsavgift återbetald. (mer exakt instruktioner kommer mailas ut till berörda atleter) 
  4. Inga medlemsavgifter betalas tillbaka då vi hoppas att samtliga atleter vill vara medlemmar i förbundet och stödja arbetet framåt.  Medlemskapet gäller då 2020 & även 2021 så de har möjlighet att tävla i SM 2021 samt att ha rösträtt i årsmötet för verksamhetsåret 2020 (årsmöte hålls 2021) & för 2021 (Årsmöte hålls 2022)